سیاست انتشار و حق مؤلف نشریه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۹ |
سیاست‌های دسترسی آزاد

فلسفه انتشار در نشریات موسسه نگاه‌مشرق‌میانه بر مبنای پژوهش به نفع عموم است و همچنین گفتنی است که تحقیقات محصول سرمایه‌گذاری جامعه است و ثمره آن نیز باید بدون تبعیض و مرزبندی در اختیار عموم جامعه قرار گیرد. به همین دلیل موسسه‌ نگاه تمامی نشریات خود را به صورت دسترسی ازاد و رایگان ارائه می‌کند. پشتیبانی مالی نشریات در موسسه‌ نگاه بر عهده صاحب امتیاز مجلات است. خوانندگان مقالات را می‌توانند به صورت رایگان دانلود و یا به اشتراک بگذارند.

حق مولف
نشریه علمی-پژوهشی "سالمند: مجله سالمندی ایران" به صاحب امتیازی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، که توسط موسسه نگاه‌مشرق‌میانه منتشر می‌شود؛ مطابق بیانیه بتسدا در خصوص انتشار دسترسی آزاد در 20 ژوئن 2003؛ طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق Creative Commons Attribution licence (CC-BY-NC) رعایت می‌کند. حق مولف برای نویسندگان محفوظ خواهد بود و آن‌ها می‌توانند مقالات‌شان را به اشتراک بگذارند و یا در واسپارگاه‌ها آرشیوسازی نمایند. این بدین معنی است که این مقالات می توانند به راحتی به اشتراک‌ گذاشته شوند و مورد استفاده قرار گیرند؛ مادامی که به آن‌ به درستی استناد شوند. مقاله‌های منتشره در موسسه نگاه بلافاصله در واسپارگاه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته می‌شوند. مقالات نشریات نگاه می‌توانند توسط مخاطبان به اشتراک گذاشته شوند، به صورت نسخه چاپی منتشر شوند، آرشیو شوند، و در سرفصل‌های درسی گنجانده شوند. جهت مطالعه بیشتر در خصوص این سیاست‌ها می‌توانید به این لینک مراجعه نمایید.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه علمی پژوهشی سالمند می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق